IZBERI posvetilo za najboljšo vzgojiteljico

0,00 

Velikokrat smo brez idej kaj podariti. A majhna in srčna unikatna pozornost je vedno tista prava, s katero lahko ob koncu šolskega leta razveselite svojo najboljšo vzgojiteljico.

Ker pa je težko izpolniti vse ideje in vam v naprej pripraviti točno tiste unikatne paketke, ki bi vam odgovarjali, si lahko po svoji želji v spletni trgovinici izberite unikaten kos nakita, zraven pa mu dodate še to posvetilo (Nekaj mojih idej kako zgleda primer unikatnega darila je za lažjo predstavo pripetih zraven.)

Po želji lahko dopišem tudi ime vzgojiteljice ali pripravim posvetilo po vaših željah (v tem primeru napišite ime ali svoje želje pod opombe, ob zaključku naročila).

Unikatni izdelki bodo zapakirani v ročno potiskane natur darilne škatlice, ki so primerne tudi za shranjevanje nakita.

Opis

Posvetila med katerimi lahko izbirate:
• Najboljša VZGOJITELJICA
• Najboljša VZGOJITELJICA + njeno ime
• Po naročilu (zapišite pod opombe pred oddajo naročila)

Posvetilo je natisnjeno na debelejši papir in je priloženo v darilno škatlico. Naročiti ga je možno samo v kompletu s kakšnim od unikatnih kosov iz moje spletne trgovinice.

Če želite darilo podariti dvema ali več vzgojiteljicam, potem dodajte tudi toliko posvetil v košarico. Za več informacij (da bodo darila pripravljena pravilno) se beremo preko maila.

Dodatne informacije

Želim posvetilo:

• Najboljša VZGOJITELJICA, • Najboljša VZGOJITELJICA + njeno ime, • Po naročilu (zapišite pod opombe pred oddajo naročila)